Galatasaray Konyaspor / Süper Lig: Konyaspor: 1 Galatasaray: 1 İlk yarı - Son ...

Galatasaray Konyaspor / Süper Lig: Konyaspor: 1 Galatasaray: 1 İlk yarı - Son .... Bu sonuçla galatasaray 1 puana yükselirken, konyaspor puanın 2'ye çıkardı. Dakikada serdar aziz'le cevap verdi. Bu sonuçla galatasaray puanını 24, konyaspor ise 18 yaptı. Galatasaraylı futbolcu serdar aziz, 87. Sakatlıklar ve cezalılarla boğuşan eksik galatasaray, yeni teknik direktörü aykut kocaman'la ilk maçına çıkan atiker.

Haftasında kendi sahasında konyaspor'u konuk etti. Maç hakkında görüşünüzü yorum bölümünde belirtin. Galatasaray'ın golünü 60'ıncı dakikada ryan babel kaydederken, konyaspor'un golü 90+6'ncı bu sonuçla galatasaray yeni sezondaki ilk puanını alırken, konyaspor ise 2 puana yükseldi. Serdar aziz kırmızı kart gördü. Bu sonuçla galatasaray 1 puana yükselirken, konyaspor puanın 2'ye çıkardı.

Galatasaray - Torku Konyaspor - Mac'tan sonra güzel ...
Galatasaray - Torku Konyaspor - Mac'tan sonra güzel ... from i.ytimg.com
Haber merkezi 22:20 kasım 23, 2018 son güncelleme: Dakikada kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Link.tl/25iga galatasaray konyaspor,konyaspor galatasaray,galatasaray atiker. Turu geçen akhisar ile eşleşecek. Haftasında türk telekom stadyumu'nda atiker konyaspor'u konuk etti. Galatasaray, spor toto süper lig'in 30. Serdar aziz kırmızı kart gördü. Haftasında galatasaray, evinde atiker konyaspor'u konuk etti.

Galatasaray, konyaspor'un bu golüne 17.

Check how to watch konyaspor vs galatasaray live stream. Galatasaray türk telekom stadyumu, i̇stanbul, türkiye. Serdar aziz kırmızı kart gördü. Haftasında kendi sahasında konyaspor'u konuk etti. Maç hakkında görüşünüzü yorum bölümünde belirtin. Galatasaray, spor toto süper lig'in 13. Mete kalkavan, ceyhun sesigüzel, esat sancaktar. Galatasaray'ın golünü 60'ıncı dakikada ryan babel kaydederken, konyaspor'un golü 90+6'ncı bu sonuçla galatasaray yeni sezondaki ilk puanını alırken, konyaspor ise 2 puana yükseldi. Konyaspor'da uğur demirok kendi kalesine gol atarken. Haber merkezi 22:20 kasım 23, 2018 son güncelleme: Dakikada konyaspor, fofana'nın attığı gol ile deplasmanda öne geçti. A2'nin naklen yayınlayacağı karşılaşma saat 20.30'da başlayacak. Galatasaraylı futbolcu serdar aziz, 87.

Turu geçen akhisar ile eşleşecek. Mete kalkavan, ceyhun sesigüzel, esat sancaktar. Konyaspor'da uğur demirok kendi kalesine gol atarken. Dakikada konyaspor, fofana'nın attığı gol ile deplasmanda öne geçti. Haber merkezi 22:20 kasım 23, 2018 son güncelleme:

Galatasaray - Konyaspor | Gerçek Sevgi | Flickr
Galatasaray - Konyaspor | Gerçek Sevgi | Flickr from live.staticflickr.com
Hüseyin göçek, mehmet cem hanoğlu, erdem bayık. Link.tl/25iga galatasaray konyaspor,konyaspor galatasaray,galatasaray atiker. Haftasında kendi sahasında konyaspor'u konuk etti. Galatasaraylı futbolcu serdar aziz, 87. Galatasaray türk telekom stadyumu, i̇stanbul, türkiye. Dakikada serdar aziz'le cevap verdi. Turu geçen akhisar ile eşleşecek. Dakikada konyaspor, fofana'nın attığı gol ile deplasmanda öne geçti.

İlk yarı bu skorla tamamlandı.

Galatasaraylı futbolcu serdar aziz, 87. Mete kalkavan, ceyhun sesigüzel, esat sancaktar. Livestreaming24.online search only the best online streams for you. Sakatlıklar ve cezalılarla boğuşan eksik galatasaray, yeni teknik direktörü aykut kocaman'la ilk maçına çıkan atiker. Check how to watch konyaspor vs galatasaray live stream. Galatasaray, spor toto süper lig'in 30. Dakikada kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Haftasında kendi sahasında konyaspor'u konuk etti. Gs konya maçı kaç kaç bitti, galatasaray konyaspor özet izle gibi konular, günün heyecanla beklenen karşılaşmasına dair internette en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. Turu geçen akhisar ile eşleşecek. A2'nin naklen yayınlayacağı karşılaşma saat 20.30'da başlayacak. Haftasında türk telekom stadyumu'nda atiker konyaspor'u konuk etti. Galatasaray, spor toto süper lig'in 13.

22:35 kasım 23, 2018 yeni şafak. Galatasaray, konyaspor'un bu golüne 17. A2'nin naklen yayınlayacağı karşılaşma saat 20.30'da başlayacak. Süper lig'de galatasaray, evinde konyaspor'u konuk ediyor. Bu sonuçla galatasaray puanını 24, konyaspor ise 18 yaptı.

Konyaspor, Galatasaray galibiyetine hasret - Son Dakika Spor
Konyaspor, Galatasaray galibiyetine hasret - Son Dakika Spor from foto.sondakika.com
Galatasaray'ın golünü 60'ıncı dakikada ryan babel kaydederken, konyaspor'un golü 90+6'ncı bu sonuçla galatasaray yeni sezondaki ilk puanını alırken, konyaspor ise 2 puana yükseldi. Maç hakkında görüşünüzü yorum bölümünde belirtin. Sakatlıklar ve cezalılarla boğuşan eksik galatasaray, yeni teknik direktörü aykut kocaman'la ilk maçına çıkan atiker. Galatasaray'ın fransız golcüsü bafetimbi gomis, konyaspor ile kupada oynanan maçta attığı iki golle bu sezonki gol. Haftasında galatasaray konyaspor ile karşı karşıya geldi. Bu sonuçla galatasaray 1 puana yükselirken, konyaspor puanın 2'ye çıkardı. Haftasında kendi sahasında konyaspor'u konuk etti. Haftasında galatasaray, evinde atiker konyaspor'u konuk etti.

Galatasaray, spor toto süper lig'in 13.

Galatasaray, spor toto süper lig'in 30. Haftasında galatasaray konyaspor ile karşı karşıya geldi. Haftasında kendi sahasında konyaspor'u konuk etti. Livestreaming24.online search only the best online streams for you. Galatasaray'ın golünü 60'ıncı dakikada ryan babel kaydederken, konyaspor'un golü 90+6'ncı bu sonuçla galatasaray yeni sezondaki ilk puanını alırken, konyaspor ise 2 puana yükseldi. Gs konya maçı kaç kaç bitti, galatasaray konyaspor özet izle gibi konular, günün heyecanla beklenen karşılaşmasına dair internette en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. Mete kalkavan, ceyhun sesigüzel, esat sancaktar. A2'nin naklen yayınlayacağı karşılaşma saat 20.30'da başlayacak. Dakikada konyaspor, fofana'nın attığı gol ile deplasmanda öne geçti. Turu geçen akhisar ile eşleşecek. Konyaspor'da uğur demirok kendi kalesine gol atarken. Bu sonuçla galatasaray puanını 24, konyaspor ise 18 yaptı. Haftasında türk telekom stadyumu'nda atiker konyaspor'u konuk etti.

Post a Comment

Previous Post Next Post